Persberichten

U hebt nieuws te melden? Een grote primeur? Een ander heel opvallend feit? Het schrijven van een goed, compact en fris persbericht is voor Tekstgoed.nl dagelijkse kost. Wij zorgen voor vertolking en vertaling naar de lokale markt. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk, zowel bij de landelijke media, de provinciale pers als de regionale bladen.

 

Ghostwriting

U hebt de kennis en kunde niet in huis of u hebt gewoon geen tijd om een degelijke, aansprekende toespraak te schrijven? Dat doet Tekstgoed.nl voor u. Aan de hand van de door u aangeleverde informatie schrijven wij een speech waarmee u straks een klaterend applaus oogst. Uiteraard geldt dit ook voor columns en (korte of lange) verhalen. Wij tekenen voor de inhoud en zetten uw naam eronder!

 

Nieuwsbrieven

Wij verzorgen ook teksten voor nieuwsbrieven. Informatief en actueel! Nieuwsbrieven worden periodiek uitgegeven door bijvoorbeeld ondernemingen, instellingen, verenigingen en politieke partijen om hun doelgroep te informeren over de actuele stand van zaken. Desgewenst nemen wij ook de vormgeving van uw nieuwsbrief voor onze rekening.

 

Folders en brochures

Folders en brochures vormen uw visitekaartje en moeten nauwkeurig worden afgestemd op uw doelgroep of klantenkring. Want lezers zijn lui en het is zaak om de aandacht die er is ook vast te houden. Dus: geen vrijblijvend geneuzel maar optimale aandacht voor de tekst want morgen ligt een folder van de concurrent op de mat! Schakel daarom Tekstgoed.nl in want een op maat gemaakte brochure zet de juiste toon en vormt hét uithangbord voor uw bedrijf.

 

Eindredactie

Niets is irritanter dan spelfouten en andere blunders in uw teksten. Wij corrigeren uw teksten zorgvuldig en optimaal, want wat heb je aan een kleurige brochure of folder als die wemelt van de fouten? Wij leggen uw spelling en interpunctie onder het vergrootglas waarna u uw bestelling met een gerust hart naar de drukker kunt brengen!

 

Herschrijven

Indien noodzakelijk herschrijven wij uw teksten. Denk aan publieksuitingen die (sterk) zijn verouderd of commercieel moeten worden aangepast. Misschien zijn ze niet meer actueel genoeg? Tekstgoed.nl laat een frisse wind waaien door uw teksten! Kom voor de dag met teksten die gelezen mogen worden!

 

Personeelsbladen

Het personeelsblad is hét bindmiddel binnen uw bedrijf en een geschikt podium om ruimte te scheppen voor, zoals dat zo mooi heet, human interest. Een personeelsblad maakt het mogelijk om naast serieuze onderwerpen ook grappige thema's en andere zaken met betrekking tot uw personeel op een ontspannen wijze te belichten. Denk aan interviews en columns. Tekstgoed.nl schrijft voor personeelsbladen en magazines!

 

Webteksten

Uw website is vaak de eerste en tevens doorslaggevende kennismaking voor de buitenwereld met uw bedrijf of instelling. Bevalt die eerste indruk dan is de nieuwsgierigheid gewekt en komen uw bezoekers ongetwijfeld terug. Daarom moet aan de tekst van een website veel aandacht worden geschonken. Schrijven voor internet of intranet vergt echter een geheel andere aanpak dan schrijven voor print. Samengevat: Tekstgoed.nl schrijft kort, krachtig en informatief voor een spectaculair resultaat.

 

Vertalingen

Met de Nederlandse taal redt u het niet meer in een steeds groter wordend Europa. In een samenleving waarin de grenzen letterlijk steeds meer vervagen is het zaak om een brug te slaan naar een internationaal publiek of een anderstalige doelgroep. Laat uw commerciële en zakelijke teksten daarom door Tekstgoed.nl professioneel en zonder ruis vertalen in het Engels, Duits en Frans.