Inderdaad, iedereen kan schrijven. Maar schrijven is ook presenteren. En probeer als organisatie of ondernemer dan maar eens de juiste snaar te raken want commerciŽle journalistiek is een kunst. Weet u dat meer dan de helft van de persberichten op krantenredacties rechtstreeks naar de prullenmand wordt verwezen? Omdat het persbericht te lang is, niet interessant genoeg of - en dat is nog veel erger - omdat het geen nieuws bevat...

Vanwege onze jarenlange journalistieke ervaring zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van aansprekende en opvallende teksten, met name voor de zakelijke markt. Wij schrijven teksten die informeren en hun doel bereiken, die qua toonzetting zijn afgestemd op uw doelgroep, die uw naamsbekendheid vergroten en uw product op een heldere en efficiŽnte wijze in de schijnwerper zetten.

Dit betekent dat u zowel particulier als zakelijk bij Tekstgoed.nl terecht kunt, niet alleen voor tekst maar ook produceren wij treffende beelden bij uw tekst, omdat we samenwerken met professionele fotografen en vormgevers.